29 aprilie – Ziua Veteranilor de Război   2 comments

10320609_386262491513007_4388309847261976259_n

De ziua lor, gândurile noastre de aleasă preţuire şi recunoştinţă se îndreaptă către cei care prin lupta şi eroismul lor, sub steagul tricolor, au apărat independenţa, suveranitatea, integritatea teritorială şi interesele României.

LA MULŢI ANI!

Posted martie 23, 2014 by ancerm in Eveniment

Tagged with

2 responses to “29 aprilie – Ziua Veteranilor de Război

Subscribe to comments with RSS.

  1. Respect si recunostinta transmit celor minunati romani care sunt VETERANI de razboi.Dar in aceasta zi nu pot sa nu amintesc ,cit de putin sunt respectati in tara cirmuita de Basescu ,veterani de razboi.Tatal meu este colonel veteran si are 88 de ani.Este un patriot cum numai veteranii pot fi.,cunoaste istoria acestui neam traita nu citita.A avea un veteran in viata ,este un matre avantaj,pr. orasul respectiv.Dar nici un oficial indiferent din ce partid,nu a binevoit sa transmita.nominal o urare de sanatate ,catre el,la un ceas oarecare.Ba mai mult multi nu stiu ce a facut tatal meu pr. BOTOSANI.
    Serediuc Marcela

  2. De Ziua Veteranilor de Razboi, la monumentul acestora, din Sibiu, am arborat cel mai frumos DRAPEL NATIONAL si va ramane permanent acolo. S-a facaut si o curatenie generala la mormintele acestora, cu participarea elevilor, membrilor Asociatiei Cultul Eroilor, studenti si militari, dar si personal din Administratia Cimitirului Municipal Sibiu. O priveliste frumoasa.
    LA MULTI ANI SI LINISTITI, DRAGI VETERANI!

    Colonel (rz.) Avram BOJAN

Lasă un comentariu